Autor: 021.rs

Novi Sad
20.12.2016.
14:25 > 14:26
Đaci OŠ "Svetozar Marković" posetili su Dom za stare na Limanu, družili se sa stanarima, pravili novogodišnje čestitke i pomogli im u kićenju jelke.
  • super

    20.12.2016 17:29
    jako lepa i prijatna vest. kad god sam čitao ovakve vesti i gledao fotografije koje ih prate, stariji su po pravilu uvek radosni... ovo bi trebalo da budu neke normalne stvari za decu: provedi vreme u parku, poseti starije, nauči neku veštinu, nešto... razvijaj se, rasti i uči o svetu. a i starijima treba ovako nešto, da ih trgne malo iz zaborava.
  • Maraja

    20.12.2016 15:26
    Prelepo
    Jako lepa i vedra vest. Kamo sreće da svaki dan čitamo ovako lepe tekstove. Preslatka su mi i deca i bakice i dekice. Nadam se da će buduće generacije biti inteligentnije nego ove sada te će imati empatiju prema starim i bolesnim osobama i da će se koliko toliko ponašati kao nekadašnja gospodska deca, mislim... nadam se da će biti vaspitani i sa manirima. Najviše mi se dopada kada pišuo deci budućnosti koja su nazvana kristalna deca, kristalni ljudi sa povećanom dozom humanosti i dobrote u sebi.
  • Pera

    20.12.2016 14:42
    Bas lepo. Kada sam isao u osnovnu skolu mi smo starima kupovali hleb i mleko par puta godisnje i isli u posete. To je bio pocetak 80-tih i vreme socijalizma...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna